Oldtimer treffen Zevenaar

Oldtimer treffen Zevenaar

Wanneer

20 mei 2024    
09:00 - 16:00

Waar

Schutterij gebouw St.Anna
Babberichseweg 58 , Oud-Zevenaar, De Liemers, 6905JW

Evenement type

Schutterij St. Anna organiseert op 2de Pinksterdag, maandag 20 mei 2024 wederom een oldtimertreffen.

Op deze dag staan Schuttersgebouw St. Anna en de omliggende terreinen vol met o.a. tractoren, auto’s, solexen, motorfietsen, vrachtwagens, stationaire motoren, bromfietsen en agrarische voertuigen.

Kortom dé locatie om historische voertuigen en werktuigen te bekijken.

Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u tegen een vergoeding van € 3,00 de diverse oldtimers bewonderen. Uiteraard hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang en is er voldoende vermaak voor hen aanwezig. Dus de ideale gelegenheid om met het hele gezin een middagje uit te gaan!

Toegang voor deelnemers: vanaf 09.00 uur. (Voor de toertocht staan hieronder de exacte vertrektijden en startlocaties per categorie). Deelnemers aan de toertocht zullen om ca. 12.00 uur bij het schuttersgebouw aankomen. Eindtijd: 16.00 uur. Deelnemers worden vriendelijk verzocht om tot aan de eindtijd te blijven. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.

De organisatie heeft van afgelopen jaren geleerd, in die zin dat een langere uitloop van het treffen gewenst is. De eindtijd van 16.00 uur is dan enkel de eindtijd van het treffen, voor wat betreft de tentoonstelling van de oldtimers. De nieuwe uitloop zal zijn tot ongeveer 20.00 uur, waarbij de eet- en drinkfaciliteiten geopend blijven en de band High Jinks en de Drive-in-Show hun geluid ten gehore zullen blijven brengen.