Japan Classic Sunday

Japan Classic Sunday

Wanneer

7 juli 2024    
Hele dag

Waar

De Jacobushoeve
Steenovensebaan 29, Dorst, 4849RD

Evenement type

Het is gelukt!
Japan CLASSIC Sunday heeft een nieuwe locatie!
We zijn in 2024 welkom bij de Jacobushoeve in Dorst.
Onze zoektocht was naar een plek waar de sfeer en het karakter dicht zouden liggen bij het veld in Gemert. We denken dat we dat gevonden hebben, na een tip van Roland Verheijen hebben we contact gemaakt met een bijzonder enthousiast ondernemer. Ook nu mogen we een weiland gebruiken dat bij een Restaurant hoort, sanitair en horeca zijn dus voorhanden.
De Jacobushoeve, aan de Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst, is vanaf de A27 zeer goed te bereiken en het laatste stuk weg is geen doorgaande route meer, dus bij filevorming om het terrein op te komen veroorzaken we geen verkeersinfarct meer.
Het veld is zo mogelijk nog groter dan wat we gewend zijn, waarbij het wel iets meer in verschillende vakken verdeeld is. Dat zal ook voor ons even wennen zijn, maar ook nieuwe mogelijkheden geven wellicht.
Het terrein is het een weiland en geen voormalig voetbalveld, dus hele lage auto’s moeten rekening houden met wat meer hobbels
We weten dat er velen zijn die hoopten op een noordelijker gelegen locatie, maar wat we van Gemert weten is, dat mensen vanuit Noorwegen, Polen, Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk en Engeland kwamen en dat die allemaal het de moeite waard vonden om de reis te maken. We hopen dat een paar kilometer niemand zal weerhouden om zijn mooie klassieker te tonen
Voor meer informatie kijk op onze website https://japanclassicsunday.nl/ en voor het laatste nieuws hou deze facebook pagina in de gaten.
Wij hebben er heel veel zin in en kijken uit naar een mooi JCS op 7 juli 2024 in Dorst!